tiistai 4. syyskuuta 2012

Post-it!Saimme tunnustuksen Booksylta Booking it some more -blogista ja olemme otettuja ja kiitollisia tästä mieltä lämmittävästä eleestä, eli siis KIITOS!

Jaamme toki myös tunnustuksen eteenpäin, (joskin kovin myöhään!), koska se ikään kuin tunnustuksen juoneen kuuluu. Säännöthän menevät kokonaisuudessaan näin:

1) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2) Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3) Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Koska meitä Lukemisen kartaston kirjoittajia on kaksi, päätämme kumpikin kaksi blogia ja viidennen tunnustuksen annamme yhteisesti.

Sonja haluaa antaa tunnustuksen Merenhuiskeelle, joka pitää mainiota Kirjoista blogia. Ahkera lukija kirjoittaa ytimekkäästi kirjoista ja saa Sonjan usein kiinnostumaan lukemastaan.

Toinen tunnustus menee Jaanalle Toisen tähden alle. Jaana on näköjään saanut jo hurjan monta tunnustusta ja niistä jo julkaissut postauksen (kuten useimmat muutkin), mutta haitanneeko tuo, vaikka vielä tulisi yksi. Jaanaa muistan siksi, että Moskova on yksi lempparikaupungeistani maailmassa, ja on ihanaa päästä sinne takaisin Täällä toisen tähden alla kautta. (Hmm, kirjajuttuja tietenkään unohtamatta... ;)

Anna....
tekee ensin liikkeen kirjablogien ulkopuolelle ja laittaa tunnustuksen piirtävälle siskolleen, jota tällaiset tunnustukset tuskin kiinnostaa. Ole hyvä Maissi, tässä tämä kuitenkin on!

ja laittaa toisen tunnustuksen  jo useilta muiltakin tunnustuksen saanelle Morrelle Morren maailmaan, koska Morre kirjoittaa kaikesta lukemastaan ihanan rehellisesti (ja yleensä myös hyvin huumorintajuisesti). Lukemistokseen hän valikoi mukavan paljon fantasiaa, joka saa ainakin minut aina kiinnostumaan!

Laitetaan vielä yksi yhteinen Kirjavaan kammariin Karoliinalle. Kirjava kammari on meillä molemmilla ensimmäinen kirjablogi, jota olemme alkaneet säännöllisesti seurata.
5 kommenttia:

 1. Ei haittaa, päinvastoin ja todella hauska kuulla, että Moskova on yksi lempikaupungeistasi. Niin minukin, ja varmasti kirjoittelen taas siitäkin:) Olen juuri tänään palannut lähes kolmen kuukauden kesälomalta Suomesta takaisin Moskovaan, oikein mukavaa olla täällä taas.

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 3. Häh häh häh, miten niin ei kiinnosta?! Kiinnostaa, mutta tulee paineita piirtää paremmin jos joku vieras tyyppi eksyy blogiin. Apua. Tai vielä pahempaa, jos joku puolituttu menee sinne kattelemaan! Äkkiä, pitää piirtää lisää ja paremmin!!

  - Maissi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aattelin että pidät tätä vaan höpöhöpö-juttuna. Mutta hyvä, piirrä piirrä vaan! Onko matkapäiväkirja tulossa kohta kunnolla kehiin?

   Poista
 4. Kiitos, olipas mieltä lämmittävää saada tunnustus!

  VastaaPoista